Δελτίο Τύπου-Έξυπνες Πινακίδες Μυκόνου

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μυκόνου με χαρά ανακοινώνει την εκκίνηση της δράσης,  Mykonos Smart Signs Project.

Σε συνεργασία με τον Δήμο της Μυκόνου, την Five Sense Consulting, τον Ιωάννη Μπρά και τους συνεργάτες (SkyMaps & wisie), σας παρουσιάζουμε μια καινοτόμα πρωτοβουλία που αναβαθμίζει την εμπειρία των όλων των επισκεπτών. Το Mykonos Smart Signs αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα φορητής σήμανσης που ενσωματώνει αρμονικά τα μοναδικά χαρακτηριστικά της Μυκόνου (ιστορία, πολιτισμός, γαστρονομία και περιπέτεια), παρέχοντας διαδραστικές πληροφορίες σε πέντε γλώσσες μέσω τεχνολογίας QR και NFC.

Με το Mykonos Smart Signs Project, δίνουμε τη δυνατότητα σε κάθε επισκέπτη να ανακαλύψει την ατμόσφαιρα, την ιστορία και τους πολιτιστικούς θησαυρούς του προορισμού με έναν εντελώς νέο τρόπο καθώς οι πινακίδες έχουν διαφορετικές πληροφορίες η κάθε μία και σκοπός είναι να δημιουργήσουμε  ‘’κατάσταση μυαλού’’ που  θα ενισχύσει το δέσιμο των ταξιδιωτών με τον προορισμό και θα δώσει αξέχαστες εμπειρίες, ενώ η ανθρωποκεντρική προσέγγισή μας ενισχύει την συνδεσιμότητα με τις τοπικές επιχειρήσεις.

Στην παρουσίαση παρεβρέθηκε ο Δήμαρχος Μυκόνου κ. Κωνσταντίνος Κουκάς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Μυκόνου κ. Δημήτριος Μάνεσης, ο σύμβουλος κρουαζιέρας κ. Ιωάννης Μπράς της Five Sense Consulting και ο κ. Mark Ritchie της SkyMaps.